coleslow
coleslow
Det skal du bruge:
¼ hvidkål eller ½ spidskål i strimler.
150g. groftrevet gulerod.
2 dl. skyr, græsk yoghurt 2% eller kvark 1%
2 tsk. sukker.
2 tsk. sennep.
2 tsk. citronsaft eller hvidvinseddike.
Salt.
Peber.
Evt. en lille dåse ananas.
Sådan gør du:
Skyr, sukker sennep, citronsaft, salt, peber røres sammen til sukkeret er opløst.
Hvidkål og gulerødderne blandes sammen.
Dressingen hældes over og det hele blandes sammen.
Tilsæt evt. ananas, udskåret i små stykker.
Coleslowen stilles i køleskab og trækker i mindst 1 time.
Tips:
Savoykål eller rødkål kan også bruges.
Coleslow kan du f.eks. bruge til:
Farsbrød.
Frikadeller.
Karrykalkun.
Koteletter,sesampanerede.
Kyllingebryst i røget svøb.
Kyllingebryst med soltørrede tomater.
Kylling med papaja og tomat.
Kødsovs med grønsager.
Mørbrad med soltørrede tomater.
Lynstegt oksekød.
Spizy oksekødsdeller.