karrykalkun
karrykalkun
Det skal du bruge:
Opskrift til 6 personer:
1 kalkunbryst ca. 900 kg.
1 spsk oliven eller rapsolie. Eller flydende margarine.
1 spsk. karry.
2 tsk. salt.
ca. ½ l vand.
Ca. 1 spsk. mel.
Tilbehør:
300g. perlebyg/brune ris.
Vand.
½ tsk. salt.
2 pastinakker.
2 persillerødder.
2 løg.
2 rød peber.
½ spsk. Olie.
Salt og peber.
Sådan gør du:
1.
Varm olien i en stor gryde, tilsæt karryen og saltet og svits det.
Brun kalkunbrystet på alle sider.
Tilsæt vand så kalkunbrystet er halvt dækket af vand.
Skru ned på lavt blus og læg låg på. Lad det småkoge i ca. 40 min.
Brystet er færdigt når centrumtemperaturen er 75°.
2.
Tag brystet op og jævn evt. sovsen med mel og koldt vand. Og sovsen koges i yderligere 5 min. under omrøring.
3.
Kog perlebyggen eller de brune ris efter anvisning på posen.
4.
Orden grønsagerne og skær ud i mindre stykker.
Læg grønsagerne i en bradepande.
Kom olie, salt og peber over, bag grønsagerne i ovnen (200-210°.) i ca. 40 min.
Bechamel sovs.
Citronbagt laks.
Farsbrød.
Fiskelasagne.
Fiskepakker.
Fiskepinde.
Fiskesuppe.
Forel på grønsagsbund.
Frikadeller.
Græskarsuppe
Hotdog med fuldkornspølsebrød.
Hvidkålsgryde.
Julienne suppe.
Kalkun med stegte grønsager.
Karrykalkun.
Koteletter,sesampanerede.
Kyllingebryst i røget svøb.
Kyllingebryst med soltørrede tomater.
Kylling med papaja og tomat.
Kylling med wok.
Kødsovs med grønsager.
Kødsovs – den nemmeste!
Mørbrad med soltørrede tomater.
Lynstegte rosenkål.
Lynstegt oksekød.
Pastarør med porre og spinat.
Persillerodssuppe.
Pizza på pitabrød med artiskokhjerter.
Pizza på pitabrød, med kødsovs.
Porretærte.
Raclette.
Spizy oksekødsdeller.
Suppe med sensommergrønt.
Avokadosalat.
Broccoli med vinigrette
Bulgur/Perlebygsalat.
Bønnesalat.
Bønnesalat med Edamame.
Coleslow.
Edamamepesto.
Fennikelsalat.
Gulerodssalat.
Gourgemole.
Lun blomkålssalat.
Kold bønnesalat.
Krammet hvidkål.
Linsepuré med grønsager i stave.
Lynstegte rosenkål.
Perlebygsalat.
Remulade.
Rodfrugtråkost.
Rødbederåkost.
Rødkålssalat.
Rødkålssalat m. appelsin.
Råkost med kål og gulerødder.
Spidskålssalat.
Stuvet hvidkål.
Tomatsovs 1.
Tomatsovs 2.
Vinigrette