fiskelasagne
fiskelasagne
Det skal du bruge:
Opskrift til 4 personer.
250g. friske fuldkornslasagneplader.
2 spsk. olie/flydendemargarine.
2 store spsk. mel.
7 dl. skummetmælk.
100 g. mager ost.
500g. laksefile’ eller evt. anden fiskefile’.
250g. spinat.
Salt og peber.
Sådan gør du:
Skyl og kom spinaten i kogende vand i 1 min.
Tag spinaten op i en si.
Hvid sovs/bechamel sovs:
Olie/ margarine piskes sammen med melet.
Mælken piskes i lidt efter lidt.
Osten rives i sovsen.
Fiskefile’erne skæres i mindre stykker.
Byg lasagnen op i fad, start med bechamel sovsen, pladerne, spinaten og fisken, afslut med bechamelsovsen.
Kommes i 200 gr. varm ovn i ca 20-25 min.
Fuldkornslasagneplader kan også bruges, de skal koges først i letsaltet vand i 4-5 min. Tages op af vandet enkeltvis.