farsbroed
farsbrød med hvidløg og krydderier
Det skal du bruge:
opskrift til 4-6 personer.
500 g. hakket oksekød (max 7%). Hakket kylling, kalkun eller lam.
1 hakket løg.
3 fed hakket hvidløg.
1 æg.
1 spsk. oregano.
1 spsk. basilikum.
1 spsk. timian.
1 tsk. salt.
Friskkværnet peber.
Sådan gør du:
Alle ingredienser kommes i en skål og
æltes godt i 5-10 min.
Formes til et “brød”.
Sættes i køleskab og hviler i
mindst 30 min.
Tænd ovnen på 225gr. eller 210gr.
varmluft.
Brødet sættes i den varme ovn og bages
i 35-40 min.
Centrumstemperaturen i farsbrødet skal
være 75gr. C.
Serveres sammen med kartofler og
rodfrugter i ovnen.
Tips:
Kan også tilberedes på grillen, ved indirekte
varme i ca. 30-35 min.
Opskrifter som du også kunne prøve:
Citronbagt laks.
Fiskepakker.
Frikadeller
Hvidkålsgryde.
Julienne suppe.
Kalkun med stegte grønsager.
Karrykalkun.
Koteletter,sesampanerede.
Kyllingebryst i røget svøb.
Kyllingebryst med soltørrede tomater.
Kylling med papaja og tomat.
Kylling med wok.
Mørbrad med soltørrede tomater.