er du sund dk
Menu
  • Forside
  • Opskrifter
    • Frokost
    • Middagsretter
    • Forretter
    • Grill
    • Tilbehør
    • Brød
    • Desserter
    • Snack
    • Julefrokost
  • Hvem er jeg.
  • Fuldkorn
  • Guidet indkøbstur
  • Natarbejde
  • Priser
  • Kontakt

juliennesuppe

julienne suppe

Det skal du bruge:

Opskrift til 4 personer:
¼ hvidkål.
4 gulerødder.
5 kartofler.
2 løg.
3 stilke bladselleri.
Ca. 1½ l. bouillon.
Salt.
Peber.

Sådan gør du:
1.
Alle grøntsager snittes fint (julienne=tændstikstørrelse).
Toppen af porren og det grønne fra bladsellerien bindes sammen til en suppevisk.
2.
Kog bouillonen op (terning+vand) med suppevisken.
De fintsnittede grøntsager kommes i suppen,
og koger i ca. 5 min.
3.
Suppevisken tages op og suppen smages til med salt og peber.

Tilbehør:
Groft brød eller fuldkornsbrød.

Tip:
Andre grøntsager kom også bruges.
Køb efter årstiden !

Share

    er du sund dk

    Sundheds- og Miljøformidler Edith Rasmussen.

    Menu

    • Forside
    • Opskrifter
      • Frokost
      • Middagsretter
      • Forretter
      • Grill
      • Tilbehør
      • Brød
      • Desserter
      • Snack
      • Julefrokost
    • Hvem er jeg.
    • Fuldkorn
    • Guidet indkøbstur
    • Natarbejde
    • Priser
    • Kontakt

    Kategorier

    • Ikke kategoriseret
    er du sund dk

    Edith Rasmussen, Sundheds- og Miljøformidler.

    er du sund dk

    Colunm 02

    Column 03

    Column 04

    Copyright erdusund dk
    • Forside
    • Opskrifter
      • Frokost
      • Middagsretter
      • Forretter
      • Grill
      • Tilbehør
      • Brød
      • Desserter
      • Snack
      • Julefrokost
    • Hvem er jeg.
    • Fuldkorn
    • Guidet indkøbstur
    • Natarbejde
    • Priser
    • Kontakt