koedsovs
kødsovs med grønsager
Det skal du bruge:
Opskrift til 4 personer:
400-500g. oksefars 3-7% fedt.
1 stor gulerod.
1 porre.
evt. 1 persillerod/pastinak.
1 stort løg.
3 fed hvidløg.
1 dåse hakkede tomater.
1 dåse tomatpure’.
1 spsk. paprika.
½ spsk. timian.
½ spsk. oregano.
½ spsk. basilikum.
Ca. 1 spsk. olivenolie.
Salt.
Peber.
Evt. 1 oksebouillon.
Evt. 2 spsk. balsamico-eddike.
Sådan gør du:
1.
Svits løg, kød og paprika i olien, tilsæt de fintsnittede
grøntsager og svits yderligere.
Tilsæt hakkede tomater og pure’.
2.
Kom evt. ½l. vand og bouillonterning i.
Presset hvidløg, timian, oregano og basilikum tilsættes.
3.
Koger på lavt blus i ca. 20 min. Smages til med
salt, peber og evt. balsamico.
Tilbehør:
Fuldkorns pasta, brune- røde- eller sorte ris eller kartoffelmos.