fuldkornshvedebrød
fuldkornshvedebrød
Det skal du bruge:
2 dl. A38.
3 dl. lunken vand.
25 g. gær.
50 g. havregryn. Gerne mere.
200 g. fuldkornshvedemel. Gerne mere.
½ tsk. salt.
2 spsk. olivenolie.
500 g. hvedemel. kan reduceres ved at øge mængden af havregryn/fuldkornshvede.
Sådan gør du:
Gæren røres ud i det lunkne vand.
De øvrige ingredienser røres sammen.
Dejen æltes igennem.
Hæver 20-30 min. Dejen slås ned og hæver yderligere 20-30 min.
Formes til et brød som bages i 35-40 min 200gr.C.
Eller formes til 20 boller som bages ved 225gr.C. 15-18 min.
Lignende opskrifter du måske kunne prøve:
Brød med Hvid Hvedemel.
Fuldkornsboller.
Mads´grydebrød
Koldhævede fuldkornsboller, fuldkornshvede
Koldhævede fuldkornsboller, havregryn
Koldhævede fuldkornsboller, rugmel
Madpakkeboller.
Madpakkeboller med ruggryn.
Madpakkeboller med rugmel.
Madpakkeboller med fuldkornshvede.
Pizzabund.