sandwichfyld
sandwichfyld
Det skal du bruge:
Dressing:
5 dl. Græsk yoghurt 2% eller skyr. Eller anden mager surmælksprodukt.
1 dl. Majonæse.
Salt.
Peber.
Fyld 1: Kylling.
Kylling m. bacon.
150 g. kyllingfile.
50 g. bacon.
2 tsk. Røget paprika.
Fyld 2: Tun.
1 dåse tun i vand.
2 spsk. Majs.
1 spsk. Kapers.
2-4 spsk. Dressing.
Fyld 3: Æggesalat.
4 æg.
½ spsk. Finthakket løg. (kan undlades).
Ca. 2 tsk. Karry.
Fyld 4: Skinke.
Ca. 150 g. kogt skinke.
1 lille løg.
Dressing:
Det hele røres sammen.
Fyld 1:
Steg bacon på panden og derefter på en køkkenrulle.
Kyllingfileen vendes i paprikaen og steges på panden i lidt olie.
Det afkølede kylling og bacon skæres i små stykker og blandes med
¼ af dressingen.
Fyld 2:
Vandet fra tunen. Rør det hele sammen med en gaffel.
Tilsæt evt. mere dressing.
Fyld 3:
Æggene koges til hårdkogte, afkøles og fint hakkes.
Karryen røres sammen med ¼ dressing. Derefter tilsættes løg og æg.
Fyld 4:
Skinken skæres i små tern. Skinke, finthakket løg og ¼ dressing røres sammen.
Kan bruges til fuldkorns toastbrød, sandwichbrød eller wraps. Eller rugbrødssandwich.
Kan også laves dagen i forvejen.