rosenkaal-lyn
lynstegte rosenkål
Det skal du bruge:
Opskrift til 4 personer.
300g. rosenkål.
300g. andre grønsager, f.eks. champignon og rød peber.
3 fed hvidløg.
3 cm. frisk ingefær, revet.
1-2 røde chili, fintsnittede.
2 spsk. smagsneutral olie f.eks. majsolie.
Saften fra 1-2 limefrugter.
4 spsk. sojasauce.
Friskkværnet peber.
1 pk. fuldkornsnudler.
Sådan gør du:
1.
Snit rosenkålen i tynde skiver. Rens og snit de andre grønsager.
Svits hvidløg, ingefær og chili i olie i en wok, eller f.eks. i en støbejernsgryde.
Tilsæt grønsagerne, og svits under omrøring et par minutter.
2.
Smag til med lime, soja og peber.
3.
Kog nudlerne som angivet på emballagen.
4.
Grønsager og nudler serveres samlet i et fad eller en skål.
Og serveres straks.
Kan også bruges som tilbehør til kylling eller fisk.