pizzapita-pita-med-koedsovs
pizza pita med kødsovs
Det skal du bruge:
Opskrift til 4 personer.
Tomatsovs.
8 fuldkorns-pitabrød.
En rest kødsovs/millionbøf.
2 tomater.
Oregano eller basilikum.
1 stort eller 2 små løg.
Revet ost (max 10% fedt).
1.
Varm ovnen op til 250gr.
Tomatsovsen smøres over brødene. Fordel kødsovs/millionbøf.
Skær tomater og løg i skiver, fordel det over kødsovsen.
Revet ost over og afslut med oregano eller basilikum.
2.
Bag pitabrødene på den midterste rille i ovnen i 5 min.
Tilberedningstid i øvrigt ca. 15 min.
En fedtfattig ost er normalt temmelig blød.
Kom det stykke ost du skal bruge i fryseren i ½-1 time. Så er den nemmere at rive.
Tilberedningstid i øvrigt ca. 15 min.
Fyldet kan varieres i det uendelige, ryd køleskabet for hvad du har ! F.eks.
spegepølse, pålægsrester, løg og peberfrugter.
Find evt. selv på noget andet fyld. f.eks. artiskok, peberfrugt, champignon.