pastaroer
pastarør med porre og spinat
Det skal du bruge:
24-30 pastarør (Paccheri Napoletani), eller 1 pakke friske lasagneplader.
2 hele porre.
200g frossent spinat.
200g. lagret fedtfattig ost, ca. 7%
1 ds. flåede tomater.
1 ds. tomatpure.
1 spsk. oregano.
Salt.
Peber.
Sådan gør du:
1.
Flæk og rens porrene. Snit dem i små stykker. Kog dem i letsaltet vand
i ca. 3 min.
Vandet sigtes fra i en skål. Osten skæres i små tern. Halvdelen af osten
blandes med de varme porre, og fyldet kommes i rørene.
2.
Giv spinaten et opkog i porrevandet. Vandet sigtes fra spinaten, og det
sidste af osten blandes med spinaten. Kommes også i rørene.
3.
De fyldte rør lægges i et fad.
De flåede tomater og tomatpure blandes sammen med 2½ dl. grønsagsvand,
og hældes over rørene.
4.
Oregano drysses over sammen med lidt salt og peber.
Sættes i 200gr. varm ovn i ca. 30 min.
Tips:
Bruger du lagsagneplader istedet koges til de er bløde.
Ikke for mange af gangen.
Fyldet lægges på pladerne og de rulles sammen.
Savoykål, spidskål og champignon kan også bruges som fyld !