pandekager med fuldkorn
pandekager med fuldkorn
Det skal du bruge:
Opskrift til 4-8 personer.
8 dl. Mini- eller skummetmælk.
8 æg.
200g. havregryn.
100g. knækkede rugkerner.
1 dl. Hvidtøl eller evt. vand.
200g. hvedemel.
2 tsk. sukker.
Lidt kardemomme.
½ tsk. salt.
Flydende margarine til stegning.
De knækkede rugkerner koges i ca. 5 min. og afkøles
inden de kommes i dejen.
Det hele røres sammen i en skål, start med det flydende først.
Pisk det hele sammen og lad dejen hvile i ca. 30 min.
Lidt flydende margarine smeltes på panden inden hver pandekage!
Tip:
Kog evt. en større portion rugkerner, del det i passende portioner og frys ned.
Havregryn og knækkede rugkerner giver masser af fuldkorn i pandekagerne !
Fiskecocktail.
Frikadeller.
Forel på grønsagsbund.
Hotdog med fuldkornspølsebrød.
Karrysild.
Kyllingsalat.
Omelet med champignon og aubergine.
Omelet med grønt.
Pandekager med fuldkorn.
Pandekager med havregrød.
Perlebygsalat.
Pizza på pitabrød med artiskokhjerter.
Pizza på pitabrød, med kødsovs.
Porretærte.
Rugbrødssandwich.
Rødkålssalat m. appelsin.
Sandwichfyld.