15 g. gær.
4 dl. lunkent vand.
1 dl. A38 eller yoghurt naturel 0,5%.
1 spsk. honning eller sirup.
½ tsk. salt.
250 g. fuldkornshvedemel eller grahamsmel.
50 g. knækkede hvedekerner eller rugkerner.
300 g. hvedemel.
Brug en grydeske til at røre det hele sammen med !
Gær og salt røres i det lunkne vand.
Rør A38/yoghurt, honning/sirup og fuldkornshvedemel i vandet.
Kom de knækkede hvedekerner/rugkerner i og rør sammen.
Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt og rør dejen godt sammen, indtil
den er en tyk sej ”grød”.
Dæk dejen over med f.eks. film eller et låg, og lad den stå natten
over, ca. 8-10 timer.
Brug en grydeske eller en spiseske til at forme bollerne med.
Bages ca. 15 min. ved 200 gr.C.
Categories
- Ikke kategoriseret (2)
- Opskrift (0)
Monthly archive
- december 2016 (2)