omelet
omelet med champignon og aubergine
Det skal du bruge:
Opskrift til 4 personer.
8 æg.
2½ dl. minimælk.
200g. champignon.
½ aubergine.
200g. lufttørret skinke.
½ spsk. olivenolie eller flydende margarine.
Salt.
Peber.
Purløg eller forårsløg.
Æg og mælk piskes sammen.
Champignon og aubergine skæres i tern.
Skinken skæres i tern eller strimler og ristes på panden i lidt fedtstof.
Skinken tages af.
Aubergine og champignon ristes på panden.
Æggemassen hældes over og varmen dæmpes, der lægges et låg over.
Efter 5-7 min kommes skinken over og omeletten er færdig.
Serveres med fuldkorns-rugbrød og evt. lidt ketchup.
Du kan også bruge andre grønsager, f.eks. hvad du har i køleskabet.
Porre, ærter, majs, gulerødder, løg, squash, eller lign.