fiskecoctail
fiskecoctail
Det skal du bruge:
Opskrift til 4-6 personer.
300g. fiskefilet, lys eller mørk sej, torsk eller laks.
300g. rejer.
1 dl. Yoghurt natural 0,1%
1 dl. Thousand Island.
½ icebergsalat eller en bakke babysalat.
8 cocktailtomater eller 4 almindelige.
2 citroner.
Evt. dild.
Sådan gør du:
1.
Kog 1l. vand, tilsæt salt.
Kom fisken i, sluk for blusset og lad fisken mørne i vandet i ca. 5 min.
Tag fisken op og køl af.
2.
Dræn rejerne for vand.
3.
Snit salaten og skær tomater og citroner i både.
Bland yoghurt og Thousand Island i en skål.
Anret salat i bunden af et fad, læg fisk og rejer over, hæld dressing over,
pynt med tomater, citroner og evt. dild.
Tilbehør:
Groft brød, evt. ristet.