appelsindessert
appelsindessert
Det skal du bruge:
Opskrift til 6-8 personer:
2 appelsiner.
1 mango.
Ca. 2 tsk. akaciehonning.
50g. hasselnødder.
30g. mørk chokolade, 70-80%.
50g. hvid chokolade.
1,5 dl. skyr eller græsk yoghurt max 2%.
Sådan gør du:
1.
Appelsiner og mango skæres ud i tern. Kommes i en skål og
akaciehonning røres i.
Halvdelen af den hvide chokolade smeltes forsigtigt i et vandbad,
eller ca. 10 sek. i en microovn.
Resten af chokoladen røres i, i små stykker, til al den hvide chokolade
er smeltet.
2.
Skyren røres i, en skefuld ad gangen, til det bliver en creme.
Frugtblandingen anrettes i portionsglas og cremen kommes ovenpå.
Pyntes med finthakkede nødder og hakket mørk chokolade.
Tips:
Med en sprøjtepose er det nemmere at komme cremen ned i glasset!
Bananer og andre af årstidens frugt kan også bruges.
Cremen kan evt. erstattes med en økologisk vanilieis.