æblepæredessert
æble-pære dessert
Det skal du bruge:
Opskrift til 4 personer.
3 danske æbler.
2 danske pære.
1,5 dl. græsk yoghurt max 2% eller skyr.
1 citron.
2 tsk. akaciehonning.
50g. mandler.
40g. havregryn.
30g. mørk chokolade.
50g. hvid chokolade.
Sådan gør du:
1.
Æbler og pærer skæres ud i små tern. Kommes i en skål og
saften fra citronen presses over.
Havregryn og honning ristes gyldne på en pande.
2.
Den hvide chokolade smeltes forsigtigt i et vandbad og røres
sammen med yoghurten til en creme.
3.
Frugtblandingen anrettes i portionsglas lagvis med havregrynene
og cremen kommes ovenpå.
Pyntes med finthakkede mandler og hakket mørk chokolade.
Tips:
Bananer og andre af årstidens frugter kan også bruges.
Cremen kan erstattes med en økologisk vaniljeis.