koedsovs-nem
kødsovs – den nemmeste!
Det skal du bruge:
Opskrift til 4 personer:
400-500g. oksefars 3-7% fedt.
Ca. 200g. frosne wok grønsager.
2 løg.
3 fed hvidløg.
1 dåse hakkede tomater.
1 dåse tomatpure.
1 spsk. paprika.
½ spsk. timian.
Ca. 1 spsk. olivenolie.
Salt.
Peber.
Evt. 1 oksebouillon.
1.
Svits løg, kød og paprika i olien, tilsæt de frosne
grønsager og svits yderligere.
Tilsæt hakket hvidløg, timian, hakkede tomater og pure’.
2.
Kom evt. 0,5 l vand og bouillonterning i.
3.
Koger på lavt blus i ca. 20 min. Smages til med salt,
peber og evt. balsamico.
Fuldkorns pasta, eller fuldkorns ris.
Alt hvad du skal bruge, plus oksefars og krydderier.