fiskepinde
fiskepinde
Det skal du bruge: Opskrift til 4 personer.
500g. sejfilet.
Fiskepinde med rugmel.
3 spsk. groft rugmel.
Salt.
Peber.
2 tsk. timian.
Fiskepinde med grahamsmel.
3 spsk. grahamsmel.
Salt.
Peber.
½ tsk. cayennepeber.
Fiskepinde med hvid hvedemel.
3 spsk. hvid hvedemel.
Salt.
Peber.
1 tsk. spidskommen.
Sejfileten skæres ud i 5×1,5 cm. firkantede stykker.
Melet blandes med kryderierne i f.esk. en tallerken.
Filetstykkerne paneres i melblandingen.
Lidt flydende margarine kommes på en varm pande.
Steges på panden i få min. på hver side.
Kan også paneres i fuldkornshvede eller fuldkornsspelt.
Andre kryderier kan også bruges. F.eks. revet citronskal,
oregano, basilikum, karry eller citronpeber. Mulighederne er mange.