fiskepakker
fiskepakke i ovn eller på grill
Det skal du bruge:
4 stk. fiskefileter.
1 porre.
1-2 gulerødder.
1 lille løg.
1 citron.
Olivenolie eller flydende margarine.
Salt.
Peber.
evt. lidt hvidvin eller lys balsamisk eddike.
Porre, gulerødder og løg snittes fint og ristes kort på panden i lidt olie.
Grøntsagerne fordeles på de fire stykker bagepapir.
Fisken lægges oven på grøntsagerne.
Citronen skæres i fire både og saften fra en citronbåd kommes
over en fisk.
Drys med lidt salt og friskkværnet peber.
Evt. hældes lidt hvidvin eller balsamisk eddike over.
Pak bagepapiret omkring fisk og grøntsager.
Pakkerne bages i ovnen i 6-10 min ved 180 gr.C.
Eller på grill ved indirekte varme ca. 10 min.
Serveres med groft brød, fuldkornsnudler eller brune ris.
Andre grøntsager og rodfrugter kan også bruges.