er du sund dk
Menu
  • Forside
  • Opskrifter
    • Frokost
    • Middagsretter
    • Forretter
    • Grill
    • Tilbehør
    • Brød
    • Desserter
    • Snack
    • Julefrokost

sandwichfyld

sandwichfyld

Det skal du bruge:

Dressing:
5 dl. Græsk yoghurt 2% eller skyr. Eller anden mager surmælksprodukt.
1 dl. Majonæse.
Salt.
Peber.

Fyld 1: Kylling.
Kylling m. bacon.
150 g. kyllingfile.
50 g. bacon.
2 tsk. Røget paprika.

Fyld 2: Tun.
1 dåse tun i vand.
2 spsk. Majs.
1 spsk. Kapers.
2-4 spsk. Dressing.

Fyld 3: Æggesalat.
4 æg.
½ spsk. Finthakket løg. (kan undlades).
Ca. 2 tsk. Karry.

Fyld 4: Skinke.
Ca. 150 g. kogt skinke.
1 lille løg.

Sådan gør du:

Dressing:
Det hele røres sammen.

Fyld 1:
Steg bacon på panden og derefter på en køkkenrulle.
Kyllingfileen vendes i paprikaen og steges på panden i lidt olie.
Det afkølede kylling og bacon skæres i små stykker og blandes med
¼ af dressingen.

Fyld 2:
Vandet fra tunen. Rør det hele sammen med en gaffel.
Tilsæt evt. mere dressing.

Fyld 3:
Æggene koges til hårdkogte, afkøles og fint hakkes.
Karryen røres sammen med ¼ dressing. Derefter tilsættes løg og æg.

Fyld 4:
Skinken skæres i små tern. Skinke, finthakket løg og ¼ dressing røres sammen.

Tips:
Kan bruges til fuldkorns toastbrød, sandwichbrød eller wraps. Eller rugbrødssandwich.
Kan også laves dagen i forvejen.
Share

    er du sund dk

    Sundheds- og Miljøformidler Edith Rasmussen.

    Menu

    • Forside
    • Opskrifter
      • Frokost
      • Middagsretter
      • Forretter
      • Grill
      • Tilbehør
      • Brød
      • Desserter
      • Snack
      • Julefrokost

    Kategorier

    • Ikke kategoriseret
    er du sund dk

    Edith Rasmussen, Sundheds- og Miljøformidler.

    er du sund dk

    Colunm 02

    Column 03

    Column 04

    Copyright erdusund dk
    • Forside
    • Opskrifter
      • Frokost
      • Middagsretter
      • Forretter
      • Grill
      • Tilbehør
      • Brød
      • Desserter
      • Snack
      • Julefrokost